Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πετάω ψηλά!!!

Αν ζηλεύω κάτι στη ζωή μου είναι ο παιδικός τρόπος σκέψης. Η απλότητα με την οποία βλέπουν τον κόσμο τα παιδιά και η πολυπλοκότητα με τη οποία μπερδεύουν την αλήθεια με την φαντασία με αιφνιδιάζει και με κάνει να χαμογελάω.
   Ο ήλιος που πάει για ύπνο πίσω απ'το βουνό, το χρυσόψαρο που κλαίει όταν το αφήνουμε μόνο, η Αυστραλία που μπορούμε να πάμε την Κυριακή με το αυτοκίνητο για να πάρουμε αγκαλίτσα ένα κοάλα, είναι λίγα μόνο από αυτά που χαίρομαι  να ακούω από το στοματάκι τους   και εύχομαι να ήταν αλήθεια. 
    Αυτόν τον κόσμο που τόσο ζηλεύω ήθελα να αποτυπώσω σ'αυτό το πινακάκι. Τον κόσμο στον οποίο όταν νιώθεις τις θλίψεις να σε περικυκλώνουν, εσύ αρπάζεις το σχοινάκι του χαρταετού και πετάς ψηλά...Πετάω ψηλά λοιπόν!!!



   

Σας καληνυχτίζω με ένα τραγουδάκι από αυτό τον κόσμο  με τη φωνή του αγαπημένου μου Σωκράτη. 

Ο τεμπέλης δράκος      





10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφος πίνακας! Παραμυθένιο μοτίβο, το κορίτσι που ταξιδεύει στους ουρανούς με έναν πράσινο χαρταετό.... Μ'αρέσει,
    Το τραγούδι είναι το τοπ αγαπημένο μου!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία λόγια,ωραίος πίνακας,ωραίο τραγούδι.Αυτό που ζηλεύεις το είχαμε όλοι μας όταν είμαστε παιδιά και το χάσαμε όταν μεγαλώσαμε.Που και που ξεφεύγει κανένας και το κρατάει για πάντα.Δεν ξέρω ποιος είναι πιο ευτυχισμένος,εμείς η εκείνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!! Ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο το πινακάκι σου αλλά και τα λόγια των παιδιών!!!
    Καλό τριήμερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έγραψες οτι σου αρέσει η παιδική σκέψη;..μέσα είμαι!Το πινακάκι φανταστικό, πριν πολλά, πολλά χρόνια ζωγράφιζα στο πρώτο μου μαγαζί και πίνακες συνθέσεις για απιδικά δωμάτια με κολάζ δαντέλα και διάφορα υλικά επάνω στο πίνακα..Αν βρω παλιές φωτογραφίες απο το πρώτο μαγαζί μου πριν ασχοληθώ με τη χοντρική θα σου τις δείξω..Καλό ΣΚ γλυκειά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. rena Ευχαριστώ πολύ!
    αχτίδα Θέλω πολύ να δω τις φωτογραφίες, θα περιμένω!
    Να περάσετε ένα υπέροχο ΣΚ όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο το καδράκι σου! Καλώς σε βρήκα! Καλή εβδομάδα να έχεις : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Ευτυχία και καλώς βρήκα εσένα, το blog σου, τις μαγικές σκέψεις σου και το μαγικό χέρι σου. Ότι έχω δει από εσένα είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Καλώς ήρθες. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχω γίνει κουραστική με τις ευχαριστίες αλλά όσα "ευχαριστώ " και να πώ είναι λίγα για την τόσο θερμή υποδοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μ αρεσει πολυυυυυυ ειναι πραγματικα πανεμορφο.Θαυμαζω ολους εσας που μπορειτε να διατηρειτε την παιδικοτητα στα εργα σας..!!!!
    Ευχομαι να μεινεις παντα παιδι!!!!!
    φιλια πολλα Χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή